top of page

Tembo e-LV: verhuizing geeft nieuwe impuls aan uitstraling bedrijf

Soms komen mooie klussen schijnbaar toevallig op je weg. Via een tip van een vriend van een vriend, of via een aanbeveling van een collega-ondernemer. Zo ook in het geval van Tembo.

 

Het van oorsprong Bergeijkse bedrijf Tembo e-LV beweegt zich in een bijzondere markt: het bouwt voertuigen met een verbrandingsmotor om naar elektrisch en maakt ze robuuster, zodat ze geschikt zijn voor gebruik in onder andere de mijnbouw en landbouw.

 

Dit supergespecialiseerde bedrijf verhuisde onlangs naar Flight Forum bij Eindhoven Airport. Via een oude relatie kreeg MarComeleon het verzoek om een leuk timelapse-filmpje te maken van de verhuizing. Oja, of het snel geregeld kon worden want de verhuizing was de volgende dag.

 

Dankzij ons uitgebreide netwerk lukte het om snel de juiste mensen te mobiliseren. Op de dag van de verhuizing stond een team klaar om alles vast te leggen. Het resultaat was voor Tembo een waardevolle herinnering op voor later.



 Job well done dus. En dan komt van het een het ander. Of MarComeleon ook even de huisstijl kon opfrissen en de signing op de nieuwe locatie ontwerpen en realiseren? Natuurlijk kon dat.

 

Hiervoor zochten we samenwerking met JA! Reclame & Styling in Valkenswaard, dat gespecialiseerd is in de productie en montage van signing. Wij maakten een mooi ontwerp, JA! Reclame zorgde voor de uitvoering en installatie: borden, baniervlaggen, belettering en bewegwijzering.

 

De moraal van dit verhaal? MarComeleon verkoopt zelden ‘nee’ aan zijn klanten maar gaat altijd op zoek naar een passende oplossing. Als we daarbij kunnen samenwerken met collega-ondernemers uit de regio, is dat een mooie bonus, want dan blijven de lijnen lekker kort.



Comments


Gereedschap

Sitemap

Neem contact met ons op!

Kies voor de meest effectieve route.

Kies voor het groenste bureau van Nederland.

Kies MarComeleon. 

Mail of bel:
info@marcomeleon.nl

+31 (0)6 - 81 40 00 40
 

Volg MarComeleon: 




MarComeleon

Opmerkelijk veelzijdig in strategie, concept & realisatie. 

  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page